Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.cosuletulcujucarii.ro

Plasarea unui comenzi pe webshop-ul www.cosuletulcujucarii.ro inseamna acceptarea termenilor si conditiilor prevzaute in sectiunea Termeni si conditii, si se constituie contract incheiat intre vanzator – SC Pyrotechnic International SRL si cumparator. Comanda initiata de client se va procesa numai dupa acceptarea Termenilor si conditiilor.

Detinatorul. Date de identificare.

Detinatorul domeniului cosuletulcujucarii.ro  si al continutului website-ului www.cosuletulcujucarii.ro (in continuare, “site-ul”) este:
SC Pyrotechnic International S.R.L.
Sediul social: Oradea, Str. Matei Corvin Nr.149, judetul Bihor, Romania
CUI: 31678640
Nr inreg. ONRC: J5/872/2013
Tel: 0259 476117
Fax: 0359 1774255
E-mail: office@cosuletulcujucarii.ro

Acest site prezinta produsele si serviciile oferite de catre SC Pyrotechnic International Srl. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii Pyrotechnic International SRL, portofoliul, performantele si activitatea curenta a societatii.

Continut. Drepturi de autor. Proprietate.

Pyro-Technic are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care Pyrotechnic International SRL a acceptat sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al Pyrotechnic International, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Ne straduim sa actualizam in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului la un moment dat sa nu cuprinda ultimele noutati, pentru care  Pyrotechnic International SRL nu va putea fi tras la raspundere. Va rugam sa va adresati unui reprezentant de-al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

Linkuri

SC Pyrotechnic International SRL nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.              

Confidentialitate

Exista situații in care Pyrotechnic International SRL vă poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a vă furniza informațiile dorite. Nu există o obligație din partea dvs. de a dezvălui aceste date către noi, însă, în  absenta acestora, Pyrotechnic International SRL nu poate da curs solicitărilor dvs. Furnizarea datelor cu caracter personal reprezintă consimțământul dvs. explicit ca Pyrotechnic International să folosească datele respective în scopurile declarate în Politica de Confidentialitate.

Vă asigurăm de faptul că Pyrotechnic International a luat toate măsurile tehnice și organizatorice, necesare și rezonabile pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal colectate de la utilizatorii săi și că nu vom distribui sau publica aceste date, fără acordul dvs. expres în acest sens. cu excepția obligațiilor legale.

Vă informăm că puteți exercita oricând drepturile prevăzute de art.15-22 din Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), respectiv: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor (daca se aplica), dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, dreptul de a va retrage consimțământul acordat.

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de Confidentialitate.

În alte situații, prin intermediul website-ului nostru pot fi colectate informații în scopuri statistice și de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informații demografice și alte asemenea date. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori și publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de Cookie.

Newsletter

Pentru a putea beneficia de cele mai noi informatii despre produsele si servicii oferite de Societatea Pyrotechnic International Srl, va invitam sa va abonati la newletter. Accesul la serviciul Newsletter al site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail prin formularul de contat.

Dezabonare

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@cosuletulcujucarii.ro sau

Prin corespondenta scrisa la sediul Pyrotechnic International S.R.L., Jud. Bihor, Str. Matei Corvin Nr.149, Oradea.

Societatea Pyrotechnic International Srl este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J5/872/2013, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO31678640.

Limitarea raspunderii

Pyrotechnic International SRL depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

Pyrotechnic International isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Pyrotechnic International nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, Pyrotechnic International nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Pyrotechnic International nu poate fi tras la raspundere pentru orice paguba sau problema directa sau indirecta cauzata de folosirea unui produs achizitionat de pe site-ul www.cosuletulcujucarii.ro.

Disponibilitatea produselor

Va atragem atentia ca stocul nostru este actualizat periodic, din cauza acestuia se poate intampla ca produsul comandat nu se afla pe stoc. Facem eforturi mari pentru actualizarea cat mai rapida a stocului de pe site, insa se poate intampla ca produsul nu se mai afla pe stoc. Va putem onora comanda, numai in cazul in care produsul ales se afla pe stoc.

In cazul in care produsul comandat nu se afla pe stoc, unul dintre colegii nostrii va vor contacta, sa va intelegeti referitor la pasii urmatori. Dumneavoastra pueti sa optati pentru urmatoarele optiuni:

 • Renuntati la comanda
 • Acceptati un produs asemanator ferit de colegul nostrum din stocul existent

Garantia produselor si rezolvarea reclamatiilor

Toate produsele puse la vanzare in magazinul nostru on-line www.cosuletulcujucarii.ro sunt noi, ambalate de producatori, si corespund toate cerintelor si legislatiei in vigoare.  Locul de provenienta ale produselor este afisat pe fiecare produs in parte.

Jucariile comercializate pe site se considera produse de uz curent, din aceasta cauza acestea nu beneficiaza de garantie comerciala adica garantie de folosinta.

Toate produsele insa, conform legislatiei in vigoare, beneficiaza de o garantie de conformitate si pentru vicii ascunse.

In cazul in care produsele achizitionate se indeplinesc urmatoarele conditii, se considera lipsa de conformitate, astfel beneficiaza de garantie de conformitate:

 • Produsul nu corespunde descrierii facute de vanzator si nu are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca si mostra
 • Produsulu nu corespunde scopului specificat solicitat de catre consumator
 • Produsul nu corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate produsele de aeleasi tip
 • Produsul nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil

In cazul lipsei conformitatii sau a viciilor ascunse, produsul se va repara, inlocui sau se va restitui contravaloarea produsului catre client.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierilor, este deteriorat sau prezinta o defectiune de fabricare, clientul are dreptul de a depune o reclamatie. Reclamatiile se trimit prin e-mail pe adresa de e-mail office@cosuletulcujucarii.ro, in termen de maxim 72 de ore incepand de primirea coletului.   Incercam sa evitam aceste situatii, dar este posibil ca in motive obiective, un produs sa fie defect, sau deteriorat cand ajunge la destinatie. Ne asumam raspunderea pentru asemenea cazuri, si dorim ca aceste probleme sa fie rezolvate cat de repede se poate.

Dacă problemele semnalate de client sunt justificate, Pyrotechnic International  rambursează contravaloarea sumei incasate de la client pentru produsul respective in urma restiturii acestuia catre vanzator.

Modalitati de acordare a garantiei produselor:

 • Repararea produsul
 • Inlocuirea prudusului
 • Rambursarea contravalorii produsului in caz

Preturi afisate

Prețurile afisate pe site sunt exprimate în RON și conțin TVA. Referitor la plata comenzilor, cumparatorul poate opta pentru urmatoarele optiuni:

 • Plata cu cardul de credit, in momentul plasarii  comenzii
 • Plata ramburs pentru curier, la primirea coletului

Preturile afisate nu contin costurile livrarii. Livrarea se efectueaza de catre DPD curier. Costul livrarii este suportat de catre cumparator in  cazul in care cumparaturile nu depasesc suma de 350 RON. In cazul depasirii sumei de 350RON, plata transportului este gratuita.

Expedierea marfurilor

Expedierea mărfurilor se vor efectua in termen de 2-4 zile lucratoare, incepand de la confirmarea comenzii. In cazuri exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi, dar in cazul acesta clientul va fi anuntat in prealabil telefonic sau Prin e-mail, (termenul de livrare poate fi mai mare in perioada de campanii Black Friday sau in preajma sarbatorilor de iarna).

In cazul unui numar mari de comenzi, comenzile se vor pregati si se vor expedia in ordinea primirii acestora. Din aceasta cauza exista posibilitatea de epuizarea stocului. In cazul epuizarii stocului, clientul va fi contactat telefonic sau in scris. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive obiective, care nu depind de vanzator.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Coletele vor fi expediate prin intermediul platformei colete-online.ro, Toya Curier sau Sameday. Pretul transportului va fi afisat de fiecare data inaintea finalizarii comenzii. Pretul transportului este fix, 19,99 RON fara taxa suplimentara.

Nerespectarea indicatiilor afisate pe ambalaj

Nerespectarea indicatiilor de pe ambalajul produselor  trage dupa sine pirderea garantiei de conformitate, nun e asumam responsabilitatea pentru asemenea cazuri.  Produsele acestea nu pot fi returnate.

Returnari

Ordonanta de urgenta 34/2014 prevede “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Pentru a face un retur, clientul ne va semnala prin e-mail pe office@cosuletulcujucarii.ro, ne va solicita forumlarul de retur, si va completa corect si complet cu datele cerute.  Solicitarea de retur se va trimite prin e-mail pe adresa office@cosuletulcujucarii.ro, in termen de maxim 14 zile de la data cumparaturilor. In urma semnalarii returului, produsele se vor returna de catre client prin curierat rapid catre vanzator, la adresa SC Pyrotechnic Internatinal SRL, Strada Matei Corvin nr.149, Oradea, Judetul Bihor,  iar costurile returului vor fi suportate de catre client. Suma returului se va scade din suma care urmeaza sa fie returnata de catre Pyrotechnic International catre client. Banii vor fi rambursati clientului doar prin virament bancar, in urma receptionarii coletului retunat.

Clientul se obliga sa ambaleze coletul cu produsele returnate corespunzator, ca aceste su nu se deteriorizeze in timpul transportului. In cazul in care produsul returnat prezinta semne de uzura, sau este deteriorat, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul. Toate produsele comandate se vor returna in forma in care aceste  au sosit la client: in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele, fara semne de utilizare. In cazul in care aceste conditii nu se vor respecta, vanzatorul isi asuma dreptul de a refuza returul.

Eventuale întârzieri în restituirea banilor pot apărea în cazul în care nu am primit înapoi produsele sau dovezile că acestea au fost returnate catre noi.

Produsul isi pierde garantia si se poate returna in cazul folosirii incorecte a acestuia.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde descrierilor, este deteriorat sau prezinta o defectiune de fabricare, clientul are dreptul de a solicita returul produsului.

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul tău de cumpărături este gol Înapoi în magazin